Noiembrie 2021: punctele de rugăciune | Puterea rugăciunii 10.27

Adaugat la :  8.11.2021

Abonează-te să primești lunar punctele de rugăciune prin e-mail sau poștă: https://reteauaderugaciune.ro/inscriere/

TE CHEMĂM SĂ CONTINUĂM LANȚUL DE RUGĂCIUNE, să ne rugăm ZILNIC pentru Biserica Domnului, pentru ȚARA noastră, de la ORA 22:00.

VIAȚA NOASTRĂ DE POST TREBUIE SĂ SE INTENSIFICE, NU DOAR ÎN ZIUA DE VINERI. Să luăm perioade de post după cum aveți încredințarea fiecare.

• Să fim pregătiți în duhurile noastre – continuu - prin Cuvânt, rugăciune, post. Acest mod de viață nu mai este o opțiune, ci o NECESITATE vitală! Suntem în vreme de RĂZBOI în plan spiritual și trebuie să fim mereu în alertă, pregătiți.

• Esențială este COMUNICAREA - cu Domnul și cu frații. Păstrați părtășia fraților, NU VĂ IZOLAȚI. Să nu ne lăsăm prinși de mesajele lumii, care aduc frică și întuneric. Cuvintele noastre, inspirate de Duhul Domnului - sunt pline de putere, de viață. Să VORBIM CU ÎNDRĂZNEALĂ - viață, sănătate, protecție, propășire, mântuire!

• Sunt tot mai dese atenționările că DOMNUL ISUS VA VENI FOARTE, FOARTE CURÂND, mai repede decât ne imaginăm. Domnul ne avertizează să fim pregătiți oricând pentru Venirea Lui! Să ne pocăim, să ne punem viețile în rânduială, cu Domnul și cu oamenii, să fim vigilenți și SĂ DUCEM EVANGHELIA la oamenii nemântuiți.

• SUNT TOT MAI MULTE ALERTE PRIN OAMENI AI RUGĂCIUNII LEGATE DE ADVERSITĂȚI ÎN CREȘTERE, DE RESTRÂNGEREA DRASTICĂ A LIBERTĂȚILOR - DE RIDICARE A ÎNTUNERICULUI ÎMPOTRIVA COPIILOR, DE PREGĂTIREA UNOR LEGI DURE. Să lucrăm cât este zi, să fim dintre cei ce iubesc și grăbesc venirea Domnului (2 Petru 3:12)

• Prin fratele Tom Johnson, Domnul ne-a spus: TOATE lucrurile SUNT CLĂTINATE - este ÎNCEPUTUL DURERILOR. Noi trebuie să vedem lucrurile care trebuie întărite acum în viața noastră, pentru că este abia începutul provocărilor. Dacă ești TARE acum, la început, și RĂMÂI TARE până la sfârșit, ești o MĂRTURIE a ceea ce face Dumnezeu. Să ne întărim în Domnul și în puterea tăriei Lui!

1. BISERICA DOMNULUI DIN ROMÂNIA

SĂ VENIM ÎNAINTEA TRONULUI DE DREPTATE AL TATĂLUI, ca și copii ai Lui, în Numele Domnului Isus Hristos, să ne smerim inimile (2 Cronici 7:14) și să cerem îndurare pentru noi și țara noastră, dupa modelul rugăciunii lui Daniel 9:4-19.

• Să-L chemăm pe Domnul Isus Hristos ca Izbăvitor al României. Punem Numele Lui peste România și locuitorii ei. Tată, vie Împărăția TA, facă-se Voia TA, precum în cer, așa și pe pământ – în viețile noastre și în România în aceste vremuri.

• revărsarea Duhului Sfânt peste noi și țara noastră – manifestarea cu putere a prezenței lui Dumnezeu, ca mulți să vină la mântuire și Biserica Domnului să slujească în puterea Duhului Sfânt, ca în Faptele apostolilor.

• SFINȚIREA noastră, APROPIERE DE DOMNUL - să ne lipim INIMILE DE DOMNUL, DRAGOSTE și DOR DE DUMNEZEU în inimile noastre, UN DUH DE POCĂINȚĂ reală și FRICĂ DE DOMNUL, întoarcere la DRAGOSTEA DINTÂI

• Să aducem aminte Domnului de promisiunile LUI pentru noi, pentru familiile noastre, pentru bisericile noastre, pentru România. Să începem să ne uităm la Domnul cu așteptări mari. CÂND TOTUL PARE IMPOSIBIL- DOMNUL ARE RĂSPUNSURI ȘI FACE MINUNI! Este vremea întoarcerii noastre la EL din adâncul inimilor noastre!

• Ne rugăm pentru TREZIREA BISERICII, FOCUL DUHULUI SFÂNT ÎN NOI, UMBLARE ÎN ÎNDRĂZNEALĂ, RIDICAREA BISERICII ÎN ÎMPLINIREA CHEMĂRII DOMNULUI, PRIN PUTEREA DUHULUI SFÂNT, TRANSMITEREA EVANGHELIEI ÎN ORICE LOC, ORICÂND cu îndrăzneală sfântă - fiecare să fie un lucrător în marele seceriș.

• Protecția și creșterea impactului pentru CANALELOR TV CREȘTINE, A POSTURILOR DE RADIO CREȘTINE, a canalelor prin internet de transmitere a valorilor creștine.

• AUZIREA VOCII DUHULUI SFÂNT, CĂLĂUZIRE PRECISĂ, VIGILENȚĂ și atenție la îndemnurile Duhului Sfânt, DISCERNĂMÂNT SPIRITUAL, înrădăcinarea creștinilor în Scriptură, discernerea și protecția creștinilor față de teologiile greșite, față de lupii răpitori, pe care îi vom cunoaște după roade!

• STARE DE VIGILENȚĂ - lucrurile se schimbă DEODATĂ - SĂ FIM PREGĂTIȚI!

• Ne ridicăm ÎMPOTRIVA FRICII, A CONFUZIEI, A DEZNĂDEJDII, A DUHURILOR DE AMĂGIRE, A LIPSEI DE SPERANȚĂ CARE A AFECTAT PE FOARTE MULȚI. Să cerem UN DUH DE CURAJ, DE CHIBZUINȚĂ să vină în inimile creștinilor, revelația că sunt COPIII LUI DUMNEZEU, iubiți de Tatăl Ceresc, care Își ocrotește familia LUI (PS 91). Să declarăm, în NUMELE LUI ISUS, că NU NE TEMEM!

• UNITATE între CREȘTINI, STRÂNGEREA RÂNDURILOR între TOATE confesiunile creștine.

• Creșterea CREDINȚEI, viața de umblare prin credință, întărire în duhurile noastre prin CUVÂNT, RUGĂCIUNE, POST. PERSEVERENȚĂ, RĂBDARE în încercări (anduranță) pentru poporul Domnului.

• CREDINCIOȘIE și CREDINȚĂ față de Domnul și în relații (în familii și Biserica lui Hristos). LOIALITATE în relații, statornicie, păstrarea legămintelor, a promisiunilor, a angajamentelor făcute față de DOMNUL și față de oameni. Să legăm spiritul trădării, ca frații să nu se trădeze. Să legăm puterea întunericului care lucrează prin pârâșul fraților.