Iulie 2022: punctele de rugăciune | Puterea rugăciunii 11.13

Adaugat la :  2.07.2022

Lista întreagă cu punctele de rugăciune este aici: https://reteauaderugaciune.ro/puncte-de-rugaciune-iulie-2022/

Abonează-te să primești lunar punctele de rugăciune prin e-mail sau poștă: https://reteauaderugaciune.ro/inscriere/

Haideți să ne întoarcem la Domnul, la dragostea dintâi, să fim plini de Duhul Sfânt, care să ne călăuzească clipă de clipă în fiecare pas, decizie, acțiune și rostire.

Să ne rugăm pentru curățirea și vindecarea poporului Domnului, pentru pregătirea Bisericii – MIREASA lui HRISTOS. Să ne rugăm pentru revelația nevoii de eliberare, curățire și vindecare în Biserica Domnului din țara noastră. Să ne rugăm pentru slujitorii Domnului, ca Domnul să le dea putere, călăuzire, înțelepciune în slujire.

E nevoie de DETERMINAREA (hotărârea) noastră de a ne apropia de Domnul, de a-L auzi și de a-L asculta. Să ne rugăm pentru PACEA lui Isus (SHALOM) pentru inimile și mințile creștinilor. E timpul să ne oprim și să ȘTIM că EL este DUMNEZEU! (Psalmul 46:10) Să ieșim din apatie, confuzie, frică, din hărțuieli și agitație. Să ne rugăm pentru ELIBERARE de FRICĂ, de CONFUZIE, de DEZNĂDEJDE, de LIPSA DE SPERANȚĂ.

Încurajăm creștinii români să se unească în post și rugăciune pentru țară și lumea întreagă. Iar în fiecare seară, de la 22:00, să mijlocim împreună pentru pacea și protecția României.

Dacă îți place acest material, susține-ne cu o donație. Ne vei ajuta să producem în continuare materiale creștine: www.alfaomega.tv/donatii

#puncterugăciune #rugaciune #alfaomegatv #reteauaderugaciune #romania #ucraina #biserica