Influența pe care o au creștinii prin puterea rugăciunii

Adaugat la :  4.03.2022

Predicatoarea Beth Moore le reamintește creștinilor despre influența pe care o au prin puterea rugăciunii și a postat aceste cuvinte pe Twitter, citez: ”Să nu vă imaginați niciun moment că rugăciunea nu are nicio importanță. Rugați-vă pentru Ucraina. Rugați-vă pentru o intervenție divină, pentru o protecție miraculoasă. Rugați-vă pentru prezența lui Isus, care să protejeze casele și ascunzătorile și să fie o mângâiere pentru ei. Rugați-vă cu Psalmul 27 sau 31 pentru mijlocire”. Amin.

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega Alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri Știre prezentată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 920, difuzată la Alfa Omega TV în martie 2022.