Februarie 2022: punctele de rugăciune | Puterea rugăciunii 11.3

Adaugat la :  27.01.2022

Vă încurajăm să continuăm lanțul de rugăciune, să ne rugăm zilnic, de la ora 22:00, pentru Biserica Domnului și pentru țara noastră. De asemenea, în fiecare zi de vineri, vrem să ne unim în post pentru România.

Vin zile grele, dar glorioase!

Abonează-te să primești lunar punctele de rugăciune prin e-mail sau poștă: https://reteauaderugaciune.ro/inscriere/

Cei ce sunt ai Domnului vor umbla în puterea Lui. O cheie esențială e să rămânem în PACEA Lui, care va fi o armă puternică în confruntările viitoare. Să nu dăm loc fricii, îngrijorării în viețile noastre. Să veghem la ce privim și la ce ascultăm, ca să nu fim afectați în duhurile noastre.

Tăria noastră va fi ancorarea în Cuvânt, în rugăciune, în relație profundă cu Domnul. Avem nevoie ca de aer de timpul nostru personal cu Domnul - să nu intrăm în vâltoarea zilei fără a fi petrecut un timp în cămăruță cu El, noi cu Domnul, să ne liniștim inimile, să-L auzim, să primim în noi tăria prezenței și a dragostei Lui (Ioan 10:27-28). Relația strânsă cu Domnul ne va da claritate și putere (Luca:21:36; Daniel 11:32). Domnul promite celor care sunt ai Lui favoare și protecție, chiar dacă vor fi evenimente dificile. Cheia este să fim lipiți tare de El (Ieremia 15:19).

Să ne rugăm pentru noi și pentru poporul Domnului (Efeseni 1:17-21; 3:16-21)

Vă chem la o viață de post și rugăciune. Fiecare suntem chemați să ne smerim, să postim și să ne rugăm. Domnul Isus spune: „... ci voi CÂND vă rugați... CÂND postiți... ” (Matei 6:5,16). Rugăciunea, postul, sunt parte din trăirea noastă creștină, nu sunt opționale, ci sunt un mandat, o chemare de la Domnul, sunt arme ale luminii (Romani 13:12, 2 Corinteni 10:4).

Pentru că este o perioadă așa de critică acum, vă chemăm:

Să ne unim, în cursul lunii februarie în fiecare săptămână să avem câte 3 zile de post și rugăciune: vineri, sâmbătă, duminică. Haideți să ne rugăm în special pentru PACEA și PROTECȚIA țării și a populației.

Este o chemare de a lupta corporativ, de a ne uni în rugăciune și post. Mai mult ca până acum este importantă UNITATEA noastră, a celor înrolați în această lucrare de rugăciune și mijlocire. Trebuie să strângem rândurile, să ne rugăm în special pentru UNITATE între creștini și pentru voia Domnului pentru România. Să ne rugăm și pentru extinderea Rețelei de Rugăciune pentru România!

Să continuăm să declarăm România închinată Domnului Isus Hristos! Chemăm Numele Domnului peste România! Ne rugăm: Tată, vie Împărăția TA, facă-se Voia TA, precum în cer, așa și pe pământ – în viețile noastre și în România!