Ce este rugăciunea personală? Puterea rugăciunii 10.5, cu Adrian Crisztea

Adaugat la :  5.03.2021

Nu toți sunt chemați să facă lucrări mari, dar toată lumea este chemată să se roage. Totuși care trebuie să fie motivația din spatele rugăciunii noastre? Află mai multe din ediția de azi, ascultându-l pe Adrian Crisztea (pastor la Centrul Creștin „Caleb”, din Cluj).

Intră aici dacă vrei să vezi edițiile anterioare ale emisiunii „Puterea rugăciunii”: https://alfaomega.tv/viata-spirituala/rugaciune-mijlocire

Materiale asemănătoare găsești mereu pe site-ul Alfa Omega TV: https://alfaomega.tv/viata-spirituala

Intră aici pentru mai mult conținut cu tematici spirituale:

Facebook: https://www.facebook.com/reteauaderugaciunepentruromania/

Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/