Biserica și perioadele de rugăciune | Puterea rugăciunii 11.4

Adaugat la :  4.02.2022

Foarte multe biserici au perioade de post și rugăciune la începutul anului. Creștinii se apropie de Dumnezeu și Îl roagă să Îi binecuvânteze în noul an, să le ofere înțelepciune, protecție, călăuzire, să Îi țină aproape de El. Oamenii simt o foame după Dumnezeu și ne bucură faptul acesta.

Și credincioșii de la Biserica „Dunamis”, din București, păstorită de fratele Aurelian Barbu, au organizat întâlniri de rugăciune. La una dintre ele a participat și o parte din echipa Alfa Omega. Te invităm să urmărești secvențele înregistrate acolo și te încurajăm să te rogi împreună cu noi pentru România, pentru mântuirea sufletelor și ca Dumnezeu să ne întărească în credință.