Sorin Nicolae: suferința poate fi o binecuvântare

Adaugat la :  18.07.2022

Cred că binecuvântarea este un cuvânt cu semnificație distorsionată în vremea noastră. Îl agreăm mai ales în contextul în care ne merge bine. Dar binecuvântarea lui Dumnezeu poate să vină pe căi nebănuite. În viața mea a venit și prin suferință. Cel mai recent exemplu este faptul că Dumnezeu m-a scos cu bine dintr-o luptă cu cancerul. Prin durere am ajuns să cunosc mai mult bunătatea, mila și îndurarea lui Dumnezeu. Pe de altă parte, am început să mă cunosc și pe mine însumi într-o măsură mai mare – prin ochii lui Dumnezeu și prin Scriptură.

Este binecuvântarea pe care o văd ca fiind de maximă valoare pentru mine. În suferință ești gol în fața lui Dumnezeu, capitulezi acolo unde te crezi puternic și crezi că ai suficiente resurse sau cunoștințe să faci față situațiilor din viață.

În suferință te vezi total dependent de Altcineva, care este mai mare decât tine și poate să te ajute să depășești momentele critice.

Cred că binecuvântarea poate veni și prin suferință. Prin ea, Dumnezeu face o lucrare tainică și de durată.

Sorin Nicolae este lider de închinare la Biserica „Casa Tâmplarului”,din Ocna Mureș.

Mărturii de vindecare și articole despre cum poate interveni Dumnezeu în boală poți citi aici:

Pe site-ul nostru găsești o secțiune întreagă despre viața spirituală: https://alfaomega.tv/viata-spirituala

Dacă îți place acest material, susține-ne cu o donație. Ne vei ajuta să producem în continuare materiale creștine: www.alfaomega.tv/donatii