Nick Decean: Dumnezeu ne binecuvântează când ne aliniem viața la principiile Scripturii

Adaugat la :  23.07.2022

Binecuvântarea este legată de trăirea după principiile lui Dumnezeu. În Biblie scrie: „Binecuvântat este omul care se teme de Domnul”. Atunci când nu neapărat te temi de frică, ci Îl onorezi, Îl respecți și trăiești după principiile Cuvântului Său, Dumnezeu îți promite că te va binecuvânta.

Dacă îți aliniezi viața conform Scripturii, fiecare aspect a vieții tale va fi binecuvântat: tu însuți, familia, locul de muncă.

Sunt al optulea copil dintr-o familie cu 10 copii. Tata ne-a lăsat o moștenire care în primul rând este spirituală. Ne-a dus la biserică, ne-a învățat Cuvântul Domnului, să ne rugăm, să ne închinăm, să-L iubim pe El.

Anii au trecut și, prin ascultarea noastră de El, Dumnezeu a binecuvântat biserica „Casa Tâmplarului”. Ne-a dat o proprietate și o viziune: pentru bărbați, femei, tineret, copii. Ne-a binecuvântat cu un loc unde oamenii se pot întâlni cu Dumnezeu. Se închină Lui, și în același timp au părtășie cu ceilalți credincioși.

La rândul lor, oamenii au contribuit dăruind din timpul, energia, munca, zeciuiala, dărnicia lor. Nu am avut afaceri și bani mulți, ci Dumnezeu este Cel care ne-a deschis drumurile, prin implicarea noastră, a fiecăruia.

Nick Decean este pastor fondator al Bisericii „Casa Tâmplarului”, din Ocna Mureș.

Pe site-ul nostru găsești o secțiune întreagă despre viața spirituală: https://alfaomega.tv/viata-spirituala

Dacă îți place acest material, susține-ne cu o donație. Ne vei ajuta să producem în continuare materiale creștine: www.alfaomega.tv/donatii