Matei Baciu: ce înseamnă să fii binecuvântat

Adaugat la :  15.07.2022

Din punctul meu de vedere, când vorbim despre binecuvântare, nu ne gândim în primul rând la partea materială, cu toate că este absolut necesară pentru fiecare om și pentru fiecare familie, pentru societatea întreagă.

Este vorba de nevoile interioare pe care le avem fiecare dintre noi. Există oameni care dețin multe lucruri, dar cărora le lipsește împlinirea sufletească. Această împlinire o primești doar când ai o relație bună cu Dumnezeu, apoi relații frumoase cu familia și cu cei din jur. În acest mod împlinim și porunca Domnului Isus („Vă dau o poruncă nouă: Să vă iubiți unii pe alții; cum v-am iubit Eu, așa să vă iubiți și voi unii pe alții” – Ioan 13:34).

Matei Baciu este pastor la Biserica „Emanuel”, din Târgu Mureș.

Pe site-ul nostru găsești o secțiune întreagă despre viața spirituală: https://alfaomega.tv/viata-spirituala

Dacă îți place acest material, susține-ne cu o donație. Ne vei ajuta să producem în continuare materiale creștine: www.alfaomega.tv/donatii