Leucemia poate fi învinsă | Vieți în lumină 5.12, cu Mariana Csadi

Adaugat la :  1.07.2022

După ce Mariana Csadi a fost vindecată de leucemie, I-a cerut lui Dumnezeu să-i scoată în cale o persoană pentru care să fie o încurajare prin mărturia ei. Mariana ne împărtășește modul în care Domnul i-a răspuns la acestă rugăciune și cum a lucrat Dumnezeu atunci când a făcut ce îi cerea El. De asemenea, Mariana vorbește despre importanța ascultării de Dumnezeu chiar și atunci când nu înțelegi planul Lui.

Îți recomandăm și alte materiale despre vindecare:

Dacă îți place acest material, susține-ne cu o donație. Ne vei ajuta să producem în continuare materiale creștine:

www.alfaomega.tv/donatii

Dacă-ți plac mărturiile, aici poți asculta mai multe: https://youtube.com/playlist?list=PL6Ez8K2zH4SuYaQM2eWR4_w38yViUErHJ

Vizitează-ne, uite unde te mai așteptăm:

- pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Youtube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV

Știai că poți viziona gratis, pe internet, 24/24, canalul Alfa Omega TV? Intră aici: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv