Fii liber (23): Cum să te eliberezi de sub puterea păcatului | Calea, Adevărul și Viața 734

Adaugat la :  28.05.2022

Mărturisirea păcatelor are un rol important în lucrarea de eliberare. Dar uneori poate fi dificil să identificăm toate păcatele, dependențele și cazurile în care n-am oferit iertare. De aceea, pastorii Remus Runcan și Claudiu Lăpădat te ajută să descoperi cum poți fi liber de toate acestea și cum să identifici ocultismul contemporan.

„Cum să te eliberezi de sub puterea păcatului” a fost difuzată în direct și apoi reeditată pentru o vizionare mai ușoară.

Urmărește până la final.

Citește gratuit articole despre rugăciune și luptă spirituală: https://alfaomega.tv/viata-spirituala/rugaciune-mijlocire

Alte materiale pe tema eliberării găsești pe site-ul nostru: https://alfaomega.tv/viata-spirituala/eliberare

Dacă îți place acest material, susține-ne cu o donație. Ne vei ajuta să producem în continuare materiale creștine: www.alfaomega.tv/donatii