Evanghelizare pe ambulanță | Vieți în lumină 5.16, cu Mariana Hercuț

Adaugat la :  19.07.2022

Când oamenii sunt bolnavi, în pragul disperării, au nevoie nu doar de pastile, ci și de cuvinte care să le aducă mângâiere. De 17 ani, Mariana Hercuț este un sprijin pentru bolnavii care ajung pe ambulanță. Ea le spune oamenilor despre minunea pe care Dumnezeu a făcut-o în viața ei și îi încurajează să se încreadă în El.

Dumnezeu vindecă în mod miraculos și azi. Îți recomandăm secțiunea despre vindecare de pe site-ul nostru: https://alfaomega.tv/viata-spirituala/vindecare

Vrei să afli mai multe despre mântuire? Intră pe site-ul nostru: https://alfaomega.tv/viata-spirituala/mantuire

Aici găsești multe alte mărturii: https://youtube.com/playlist?list=PL6Ez8K2zH4St6yElae8Ib2gx5KH7t5zkF

Dacă îți place acest material, susține-ne cu o donație. Ne vei ajuta să producem în continuare materiale creștine: