Emisiune specială: Împreună răspândim Lumină 18 decembrie 2020

Adaugat la :  18.12.2020

Prin emisiunea specială „Împreună răspândim lumină”, dorim să împărtășim cu voi bucuria de a avea o contribuție în împlinirea planului lui Dumnezeu cu România. Totodată vrem să ne exprimăm recunoștința atât pentru modul supranatural în care Dumnezeu a purtat de grijă lucrării Alfa Omega TV cât și față de voi care ne-ați susținut într-un fel sau altul în tot acest timp. Astfel am reușit să râspândim Cuvântul lui Dumnezeu și la rândul nostru să fim o binecuvântare pentru multe suflete.

Mulțumim pentru susținerea de până acum! Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Mai multe informații despre proiectele noastre afli aici: https://alfaomega.tv/proiecte