Emisiune în direct, cu rugăciune: Pacea Lui în vremuri grele 18 februarie 2021

Adaugat la :  18.02.2021

Emisiune în direct, cu rugăciune: „Calea, Adevărul și Viața”. Vorbim cu Ilie Popa (pastor, Biserica „Peniel, din Viena) și cu Liviu Neagoe (pastor, Biserica „Stânca”, din Timișoara) despre cum poți obține liniște interioară în momente dificile. Nu rata!

Care este diferența pe care o face pacea lui Isus în viața noastră? Ce înseamnă să fim conduși de pacea Lui? În această emisiune vom vorbi despre pacea pe care ne-o dă siguranța mântuirii și modul în care Dumnezeu ne liniștește inimile în mijlocul furtunii..

Emisiunea este transmisă în direct pe canalul Alfa Omega TV, pe pagina de Facebook Alfa Omega TV, pe canalul de YouTube Alfa Omega TV și pe site-ul alfaomega.tv. Fii alături de noi, urmărește emisiunea, trimite-ne întrebările și motivele de rugăciune! Ne poți scrie și mesaj privat pe pagina de Facebook Alfa Omega TV. Îți răspundem la întrebări și ne rugăm pentru cauzele tale. Contactează-ne: 0256.490.637 (pentru sunat), 0770.526.001 (Whatsapp), rugaciune@alfaomega.tv, http://alfaomega.tv/rugaciune