Emisiune în direct, cu rugăciune: Biruitor în încercări 25 februarie 2021

Adaugat la :  25.02.2021

Emisiune în direct, cu rugăciune! Te așteptăm la un LIVE joi seară, 25 februarie 2021: „Calea, Adevărul și Viața”. Vorbim cu Ilie Popa (pastor, Biserica „Peniel, din Viena, prin Skype) și cu Pică Mengher (pastor, Casa Închinării, din Timișoara) despre cum poți fi biruitor în încercări. Nu rata!

Emisiunea este transmisă în direct pe canalul Alfa Omega TV, pe pagina de Facebook Alfa Omega TV, pe canalul de YouTube Alfa Omega TV și pe site-ul alfaomega.tv. Fii alături de noi, urmărește emisiunea, trimite-ne întrebările și motivele de rugăciune! Ne poți scrie și mesaj privat pe pagina de Facebook Alfa Omega TV. Îți răspundem la întrebări și ne rugăm pentru cauzele tale. Contactează-ne: 0256.490.637 (pentru sunat), 0770.526.001 (Whatsapp), rugaciune@alfaomega.tv, http://alfaomega.tv/rugaciune