Distribuim programe creștine pe stații TV seculare Împreună răspândim lumină

Adaugat la :  23.10.2020

Unele dintre valorile lucrării de media creștină Alfa Omega Tv sunt evanghelizarea, ucenicizarea și slujirea Trupului lui Hristos, iar din 1994 și până azi credem că am reușit să facem acest lucru. Pentru că astăzi mulți nu ar mai intra într-o biserică să asculte un preot sau pastor, dar urmăresc intens diverse posturi TV, primul nostru proiect, care funcționează și azi, a fost acela de a distribui programe creștine la alte stații de televiziune seculare, regionale și locale. În această emisiune, veți descoperi mai mult din culisele acestui proiect de la oamenii direct implicați, cât și impresia unuia dintre colaboratorii noștri, televiziunea Banat TV.

Dacă vrei să afli mai multe despre acest proiect media și cum poți fi parte accesează linkul: https://alfaomega.tv/proiecte/programe-crestine-pe-televiziuni-comerciale

#tv #programe #emisiune #banat #alfaomega