14 ani de emisie pe satelit: Ediție aniversară Împreună Răspândim Lumină

Adaugat la :  12.06.2020

14 ani de emisie pe satelit: Ediție aniversară „Împreună Răspândim Lumină” - 12 iunie 2020. Lucrarea Alfa Omega s-a născut în 1994, însă canalul TV cu emisie 24/7 a fost lansat în iunie 2006. Vă invităm să urmăriți emisiunea celebrativă cu ocazia celor 14 ani de la emisia canalului pe satelit. În cadrul acestei ediții vrem să vă prezentăm principalele emisiuni, câteva dintre tematicile reprezentative și să subliniem rolul nostru în peisajul mediatic din România. Totodată, dorim să vă mulțumim pentru susținerea dumneavoastră, datorită căreia continuăm să existăm.

Cine suntem și ce facem? https://alfaomega.tv/alfa-omega-tv/cine-suntem

Află mai multe despre proiectele Alfa Omega: https://alfaomega.tv/proiecte