Donează     Rugăciune       TV LIVE

Restaurarea relațiilor - sesiunea 3 - Jarrol și Marjorie Cole

Adaugat la :  1.10.2020

Sesiunea aceasta e parte din seminarul Restaurarea relațiilor - Toate sesiunile le puteti gasi aici: https://alfaomega.tv/crestinulsisocietatea/relatii/13482-restaurarea-relatiilor-seminar-intreg-gratuit-jarrol-si-marjorie-cole

Seminarul abordează tema relațiilor din perspectiva lui Dumnezeu, importanța de a dezvolta relații bazate pe dragoste, dar și faptul că se dă o luptă împotriva acestor relații. Viața este formată din relații care pot fi sursa unor mari binecuvântări, dar și a unor mari probleme. Informațiile prezentate în cadrul seminarului au ca fundament studiul Bibliei care descrie aproape orice tip de relație: cu Dumnezeu, cu noi înșine, cu ceilalți, cu păcatul.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

Alte informatii