Donează     Rugăciune       TV LIVE

A venit din Franța pentru a ajuta românii Povestea Asociației FREE

Adaugat la :  30.10.2020

Ea este Laetitia Drăgan. După numele de familie, ai zice că e româncă, însă e de origine din Franța. S-a mutat în România pentru a îi ajuta pe cei neajutorați, trecuți cu privirea, priviți de sus de mulți dintre noi. A început să se implice printre copiii străzii și cei din orfelinate. Apoi a observat că mulți dintre ei erau exploatați sau fuseseră abuzați în trecut. În 2012, de 18 octombrie (Ziua europeană împotriva traficului de persoane) a făcut primele acțiuni de conștientizare a problemei traficului. Așa s-a născut Asociația FREE (Femei Răscumpărate și ELiberatE). În prezent, ea și Asociația FREE (unde este președinte) luptă împotriva traficului de persoane în România și lucrează cu persoanele românce din afara țării. „Nimeni nu e acolo de plăcere. Nu au mâncare pentru copiii lor. Altele au fost vândute. Multe nu s-au identificat niciodată ca victime. Unele nu sunt ajutate de instituții fiindcă nu se încadrează în definițiile lor privitoare la victime”, ne spune Laetitia despre femeile cu care intră în contact. Află mai multe despre ce diferențiază Asociația FREE de altele, povestea din spatele ei, unde activează, ce fac și de ce.

Dacă vrei să afli mai multe despre Asociația FREE, urmărește-i aici: https://www.facebook.com/pg/asociatiaFREE/posts/

Au și un site, nu ezita să arunci o privire - conține statistici și materiale informative interesante: https://www.asociatiafree.org/ro/

#FREE #

Abonează-te la canalul nostru și distribuie videoclipul dacă ți se pare că e relevant și mesajul merită să fie auzit. Noi așa credem, sperăm că și tu vezi lucrurile așa.

Materiale asemănătoare găsești aici: https://alfaomega.tv/crestinulsisocietatea/social

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

Alte informatii