LIVE: Viața și familia - de la traume la restaurare Calea, Adevărul și Viața, 4 martie 2021

Adaugat la :  4.03.2021

Emisiune în direct, cu rugăciune! Te așteptăm la un LIVE joi seară, 4 martie 2021: „Calea, Adevărul și Viața. Vorbim cu Lucian Chiș (pastor, Biserica „Aletheia, din Timișoara), cu Lidia Dan (Fundația „Precious Little Feet, Oradea) și Florin Dan (pastor, Biserica Râul Iubirii, din Ceica, Bihor) despre cum poți fi restaurat dacă ai trecut prin traume. Nu rata!

Pot fi vindecate rănile emoționale? Cum să mă rog pentru familia mea? Avortul, condamnarea, sarcina pierdută, infertilitatea, nevoia de restaurare și binecuvântarea familiei sunt doar câteva din subiectele pe care dorim să le abordăm în cadrul acestei emisiuni.

Emisiunea este transmisă în direct pe canalul Alfa Omega TV, pe pagina de Facebook Alfa Omega TV, pe canalul de YouTube Alfa Omega TV și pe site-ul alfaomega.tv. Fii alături de noi, urmărește emisiunea, trimite-ne întrebările și motivele de rugăciune! Ne poți scrie și mesaj privat pe pagina de Facebook Alfa Omega TV. Îți răspundem la întrebări și ne rugăm pentru cauzele tale. Contactează-ne: 0256.490.637, rugaciune@alfaomega.tv, http://alfaomega.tv/rugaciune

sidebar facebook

Aplicația mobilă AO