Mihai Lundell, OCI Romania - Statistici: De ce cresc bisericile evanghelice independente din Romania

Adaugat la :  26.06.2019

Cea mai mare crestere la crestinii evanghelici din Romania in ultimii 10 ani este la bisericile independente, si cauzele sunt controversate. Si aici da, sunt oameni in adevar, care sunt cinstiti si poate au plecat din suparare de la un alt cult, dar sunt si destul de multi care vin de la Biserica Ortodoxa sau „din lume”, care niciodata nu s-au interesat de Hristos. Si bisericile independente nu au atat de multe traditii, e mai lejer. Stiu ca sunt discutii si multe pareri si tabere despre bisericile independente, dar acolo e cresterea cea mai mare, intr-adevar.

Interviul complet cu Mihai Lundell, director One Commission Romania si statistici privind bisericile evanghelice din Romania: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/romania-puls-spiritual/8807-bisericile-evanghelice-din-romania-in-2018-oportunitati-de-misiune

sidebar facebook

Aplicația mobilă AO