Ian Green - Importanta binecuvantarii

Adaugat la :  12.12.2018

Crestinii cunosc importanta binecuvantarii. Domnul i-a spus lui Avram, parintele credintei, ca il va binecuvanta pentru a fi o binecuvantare. Avram e parintele credintei, el e exemplul, modelul nostru.

Noi, credinciosii, ar trebui sa ne asteptam sa fim binecuvantati pentru a fi o binecuvantare.

2 Corinteni 9 ne spune sa fim gata pentru orice darnicie. Cum poti fi darnic oricand daca nu esti binecuvantat? Nu poti fi o binecuvantare daca nu ai cu ce sa binecuvantezi. In Avraam, baza credintei crestine, este chemarea de a fi o binecuvantare. Stim asta si suntem nespus de bucurosi sa putem binecuvanta si sa incurajam.

Uneori, oamenii au nevoie de binecuvantare financiara, alteori, sa auda cateva cuvinte, sau sa fim alaturi de ei pentru a-i ajuta sa faca un lucru cu care altii din jurul lor nu i-au putut ajuta.

Rolul crestinilor este sa fie o binecuvantare pentru societate si pentru Trupul lui Hristos. Biblia ne spune sa avem grija de cei din casa noastra, insa nu doar de ei.

Isus a venit pentru noi, a avut grija de noi, ne-a binecuvantat cu mult inainte de a trece la credinta. Trebuie sa-L urmam, binecuvantandu-i in acelasi mod pe cei care nu-L urmeaza inca pe Isus.

Imi place foarte mult versetul din Romani 2:4: ... bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta.

Nu judecata sau mania lui Dumnezeu indeamna la pocainta, ci bunatatea Lui. In ultimii ani am venit in Romania impreuna cu o echipa. Cand mergem intr-o comunitate, ne intrebam ce putem face ca oamenii sa nu I se poata impotrivi lui Isus. Mereu gasim o modalitate.

Ian Green, din Marea Britanie, este director executiv la Ian Green Communications.

Gasesti mai multe materiale crestine la urmatorul link: https://alfaomega.tv/

sidebar facebook

Aplicația mobilă AO