Ian Green - Ce este proiectul Pais?

Adaugat la :  12.12.2018

„Miscarea Pais a inceput in Anglia, cu 26 de ani in urma.

Au devenit o organizatie globala, activa in 13 tari, pe 4 continente.

Sunt in proces rapid de raspandire.

De la inceput, dorinta si viziunea lor a fost sa creeze ucenici care, la randul lor, sa faca ucenici. Vor sa pregateasca misionari care sa faca ucenici. Au inceput, si inca fac asta, prin a oferi serviciile unor ucenici care mentineau legatura intre scolile si bisericile locale. Au avut un succes uimitor, remarcabil!

In ultimii 25 ani, au vorbit cu cel putin doua milioane de elevi din intreaga lume.

Staruie in pasiunea lor!

De foarte multe ori li s-a spus ca nu vor reusi asta in America din pricina separarii dintre Biserica si Stat.

Insa au gasit o modalitate de a trece peste bariera dintre cele doua si de a fi relevanti si folositori pentru conducerile scolilor locale.

Au adus viata si moralitate in acele locuri. Am fost recent in Canada. Am vizitat o scoala din sudul Vancouverului. O echipa Pais a colaborat cu ei timp de un an.

Nicio biserica din acea zona nu a acceptat echipa Pais. Scoala a dorit colaborarea cu ei in ciuda respingerii bisericilor.

Conducerea scolii a spus ca influenta tinerilor din echipa asupra elevilor a fost remarcabila.

Cititi despre Miscarea Pais pe site-ul paismovement.com. Fac lucruri fenomenale! Unul dintre ele este faptul ca trimit persoane initiate in afaceri sa le ofere ajutor celor din domeniul comercial.

Prin Talmidim, pun la dipozitie programe de pregatire pentru formarea de ucenici.

In plus, au un sistem excelent de studiere a Bibliei numit Haverim. Cei nemantuiti studiaza Biblia folosindu-se de acest program deoarece nu e nevoie de un guru care stie totul despre Biblie, ci de un proces care te conduce la Adevar.

Miscarea Pais este o organizatie extraordinara! Speram ca vor veni si in Romania!”

Ian Green, din Marea Britanie, este director executiv la Ian Green Communications.

Gasesti mai multe materiale crestine la urmatorul link: https://alfaomega.tv/

sidebar facebook

Aplicația mobilă AO