De ce s-a coborât Duhul Sfânt? Pastor Lucian Chiș

Adaugat la :  9.06.2020

„Cei care sunt stăpâniți de anumite duhuri nu se pot raporta la lucrarea lui Dumnezeu și la Împărăția Lui decât dacă duhurile sunt expuse, iar oamenii eliberați de ele”.

„E nevoie să trăim și să slujim în puterea Duhului Sfânt, care s-a coborât la Rusalii și care se coboară peste cei care cred, caută și sunt deschiși să primească Duhul Sfânt al lui Dumnezeu”.

Îl asculți pe Lucian Chiș, președintele Federației Bisericilor Creștine Autonome din România

Alte materiale edificatoare îți stau la dispoziție aici: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/romania-puls-spiritual

Îți dăm înâlnire:

- pe Youtube: https://www.youtube.com/user/alfaomegatv