Biserica are nevoie de Evanghelie! Pastor Adiel Bunescu

Adaugat la :  10.06.2020

Suntem evanghelici, cum putem spune că avem nevoie de Evanghelie?

Cum să trăim astfel încât oamenii să înțeleagă relevanța Scripturii în viețile lor, și să găsească răspunsuri la căutările și frământările lor interioare, precum și ajutor în problemele cu care se confruntă?

Avem nevoie să fim suficient de aproape de oameni, așa încât să îi auzim, să le ascultăm luptele, întrebările, dezamăgirile, frământările. Oamenii au nevoie să audă Evanghelia de pe buzele noastre, dar și să o vadă vie în modul în care trăim.

Adiel Bunescu este pastor la Biserica „Missio Dei” din București.

Ascultă tot și apoi dă mai departe.

Alte materiale edificatoare îți stau la dispoziție aici: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/romania-puls-spiritual

Îți dăm întâlnire:

- pe Youtube: https://www.youtube.com/user/alfaomegatv