Absolute vs. convingeri - subiecte sensibile în biserică Pastor Cristian Barbosu

Adaugat la :  10.06.2020

„Cele mai multe scandaluri în biserici și între biserici se dau pe cutume bisericești. Se generează conflicte, anatemizându-i pe cei ce nu cred la fel. Uneori îi considerăm vrăjmași, uitând că singurul nostru potrivnic este Satana, și nu fratele de lângă noi, ori biserica X sau Y. Evanghelizarea în afară, prin relații și proiecte de ajutorare, care să schimbe percepția oamenilor despre bisericile evanghelice în general. Oamenii cred că suntem ghetouri închise, și cam așa am ajuns unii dintre noi, aplicând un fel de Șaria membrilor noștri... Ascultă tot și apoi dă SHARE :-) Cristian Barbosu este pastor la Biserica „Harvest” din Arad. Alte materiale edificatoare îți stau la dispoziție aici: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/romania-puls-spiritual Îți dăm întâlnire: - pe Youtube: https://www.youtube.com/user/alfaomegatv -pe site: https://alfaomega.tv/ - pe Facebook: https://www.facebook.com/pg/alfaomegatv/posts - pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/ -pe canalul de televiziune Alfa Omega TV

sidebar facebook

Aplicația mobilă AO