Verdictul științei: creație Alfa Omega în obiectiv, 03 septembrie 2020

Adaugat la :  3.09.2020

O nouă lună, noi materiale pentru tine! În fiecare an, în septembrie, la Alfa Omega TV, pe site, pe pagina de Facebook și pe Instagram îți aducem resurse specifice campaniei „Verdictul științei: creație”, în care se dezbat subiecte precum creaționismul, evoluționismul, creștinismul, ateismul, rolurile științei și al filosofiei în formarea concepțiilor despre lume și viață. Prin intermediul resurselor noastre, vei descoperi că știința și credința nu sunt dușmani. Filmele, talk-show-urile și documentarele prezintă dovezi științifice care atestă actul creației, răspund la întrebări despre originea universului, condiția umană, existența lui Dumnezeu și multe altele.

Urmărește-ne întreaga lună pentru a îți consolida cunoștințele științifice și mai ales credința în Dumnezeu.

Dacă îți place să citești, îți prezentăm o serie de cărți și broșuri:

„Studiu biblic, Volumul 2: La început”, de Gordon Lindsay

Broșura „101 adevăruri și dovezi ale științei”

„Creația: o perspectivă biblică”

„Cursul Ucenicie” - set de 10 broșuri de evanghelizare:

„Bazele creștinismului”

„VIse și vedenii”, „Discernământ spiritual”, de Jane Hamon

„Ascultarea vocii lui Dumnezeu astăzi”, de James W. Goll

„Experimentând supranaturalul”

Pe toate și multe altele poți să le achiziționezi accesând link-ul: https://alfaomega.tv/librarie

A, și nu uita de revista Alfa Omega TV Magazin, care apare o dată la două luni. Numărul curent e intitulat e „Speranță pentru România”. E gratuită, abonează-te aici: https://alfaomega.tv/revista

În plus, te încurajăm să nu uiți de Marea Trimitere și de importanța de a face evanghelizare, așa cum poți tu. Nu există un singur mod de a împlini porunca Domnului Isus. Noi, de exemplu, folosim metode media pentru a răspândi Evanghelia și pentru a vesti a doua venire a Domnului. Află cum.

Credem că trebuie să avem ochii deschiși și inima gata să răspundă la nevoile celor din jur, de aceea promovăm implicarea creștinilor în societate. „Festivalul slujirii” e o inițiativă a unor creștini din Târgu Mureș care slujesc în diverse orașe, oferind o mână de ajutor celor în nevoie. Așadar, implicâ-te și tu unde și cum îți dă Domnul înțelepciune.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.