Trecut, prezent și planuri de viitor Alfa Omega în obiectiv, 22 ianuarie 2020

Adaugat la :  21.01.2021

Bun venit la o ediție specială, cu un invitat special. Cu această ocazie vă mulțumim că ați fost alături de noi în 2020 și sperăm să parcurgem împreună și anul 2021. Începem astfel anul cu gânduri noi, cu dorința de a vă sluji în continuare și de a vesti revenirea Domnului. Urmăriți emisiunea pentru a afla mai multe despre ce am făcut până acum și ce ne-a pus Dumnezeu pe inimă să facem în continuare.

Urmărește-ne pe canalul TV, YouTube, Facebook și site dacă vrei să vezi emisiunile noastre și eventual să te susținem în rugăciune sau răspunzându-ți la întrebări.

Intră pe site: https://alfaomega.tv/

Uită-te la videoclipurile noastre și urmărește-ne când avem live-uri: https://www.youtube.com/channel/UCiGwx8Yg1dOAr78_5v-zTKQ

Hai să vezi ce producem pentru tine, ce se mai petrece în țară și în lume, citește materiale încurajatoare: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.