Pot suferi creștinii de depresie? Alfa Omega în obiectiv, 12 martie 2021

Adaugat la :  12.03.2021

Ne izolăm sau rămânem în localitatea noastră, ducând mesajul Evangheliei ca „scrisori vii”, pe care le pot citi oamenii cu care ne intersectăm? În plus, sunt creștinii diferiți de oamenii care nu-L cunosc pe Hristos? Suntem oare imuni la probleme precum depresia? Află răspunsuri la întrebările enumerate (și nu numai) urmărind până la capăt emisiunea.

Intră aici pentru mai mult conținut cu tematici spirituale:

Facebook: https://www.facebook.com/reteauaderugaciunepentruromania/

Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

Site: https://alfaomega.tv/

#rugăciune #România #biserică #Biblia #alfaomegatv

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.