O Biblie uitată ne-a schimbat viața Mărturie Silviu și Gabriela Prodan, artiști

Adaugat la :  16.10.2020

Poate o Biblie prăfuită să schimbe viața unei familii? Doi muzicieni români din capitală ajung să aibă o revelație de la Dumnezeu care le transformă viața în totalitate. Povestea lui Silviu și a Gabrielei e o încurajare pentru fiecare persoană care simte un gol, o lipsă de sens, o nevoie de ceva mai mult. Ascultă-i până la final, nu vei regreta.

Iubim ceea ce facem, lucrăm cu drag pentru Dumnezeu și pentru oameni. Dacă vrei să afli mai multe despre proiectele noastre și cum poți tu să fii parte, dă click aici: https://alfaomega.tv/proiecte

#sens #scop #Dumnezeu #Biblia

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.