Nu e timp de pauză | Alfa Omega în obiectiv, 8 octombrie 2021

Adaugat la :  14.10.2021

În această ediție a emisiunii Alfa Omega în obiectiv: aflăm despre evenimentul organizației BAM (Businness as Mission), după care îl ascultăm pe Michael R. Baer, care ne vorbește despre businness, și aflăm despre cele 11 cărți pe care le-a scris acesta, pe tema „Creștinul și munca”. Emanuel Bistrian ne dă mai multe informații cu privire la evenimentul BAM, după care o ascultăm pe Cindy Jacobs, care ne spune cuvântul profetic pe care l-a avut ea din partea lui Dumnezeu.

Înscrie-te la evenimentul dedicat afaceriștilor creștini: https://bamromania.ro/events/start-up-day-2021/

Dacă nu ai televiziune prin cablu, poți urmări canalul nostru TV online, gratuit, 24/7: https://alfaomega.tv/canal

Poți comanda cărțile prezentate accesând linkul: https://https://alfaomega.tv/revistaalfaomega.tv/librarie