Fake news și cum să descifrezi evenimentele actuale Alfa Omega în obiectiv, 29 ianuarie 2021

Adaugat la :  29.01.2021

Prin știri, documentare și emisiuni, ajutăm creștinii să înțeleagă realitățile zilnice în lumina Bibliei, să fie pregătiți și să se roage eficient.

Deși vremurile sunt tulburi, la Alfa Omega TV, noi credem că este important să înțelegem vremurile, pentru a ne ruga și a acționa adecvat, fiind sare și lumină pentru societate. În era fake-news, emisiunile săptămânale de 60 de minute „Realități și perspective” aduc o perspectivă creștină echilibrată asupra realităților și evenimentelor contemporane, ajută telespectatorii să înțeleagă vremurile, să se roage și știe cum să răspundă la dilemele contemporane, fiind o mărturie relevantă în toate sferele societății. Fii și tu parte, donează, pentru ca aceste emisiuni să continue!

https://alfaomega.tv/proiecte/intelegereavremurilor - află mai multe despre direcția Înțelegerea Vremurilor.

Urmărește-ne pe canalul TV, YouTube, Facebook și site dacă vrei să vezi emisiunile noastre și eventual să te susținem în rugăciune sau răspunzându-ți la întrebări.

Intră pe site: https://alfaomega.tv/

Uită-te la videoclipurile noastre și urmărește-ne când avem live-uri: https://www.youtube.com/channel/UCiGwx8Yg1dOAr78_5v-zTKQ

Hai să vezi ce producem pentru tine, ce se mai petrece în țară și în lume, citește materiale încurajatoare: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

Află proiectele pe care le putem derula în continuare cu ajutorul tău: https://alfaomega.tv/proiecte/

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.