Copiii contează Alfa Omega în obiectiv, 11 decembrie 2020

Adaugat la :  12.12.2020

Copiii sunt prețioși, și foarte puțini pot nega acest adevăr. Dar nu e suficient să le recunoaștem valoarea, trebuie să investim în ei, dacă avem ocazia. Fiind o televiziune și deoarece suntem prezenți și pe internet, ne dorim să investim în copii, oferind resurse pe toate canalele noastre. De la desene animate, jocuri, cântece, diverse programe și chiar videoclipuri prezentate de copii, la Alfa Omega găsești o varietate de materiale. Urmărește emisiunea pentru a afla mai în detaliu cum poți avea o influență benefică în viața celor mici și cum poți folosi resursele noastre în acest sens.

Deși sunt mici, se confruntă și ei cu probleme specifice vârstei lor, iar familia Kifor le vine în ajutor în acest sens prin lecții scurte, versete și cântece, de Edi: https://youtube.com/playlist?list=PL6Ez8K2zH4StYrqKuBQ_y4A9xxh6zQaXu

Educație prin distracție: vorbim despre Cartea Cărților, intră aici pentru jocuri, desene și altele: https://carteacartilor.tv/

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.