Canalul Alfa Omega TV: misiune prin media

Adaugat la :  16.10.2020

Din 2006, de la lansarea canalului Alfa Omega TV și până azi, vedem cum Dumnezeu îl folosește pentru echipare, slujire, evanghelizare, iar oameni din diverse categorii sociale sunt atinși de dragostea Lui. În această seară vă prezentăm familia Prodan, o familie de muzicieni din București care au ajuns să îl cunoască pe Dumnezeu și datorită emisiunilor difuzate pe canalul Alfa Omega TV. În vizitele noastre pe la diverse evenimente din țară am întâlnit și filmat diverse persoane care ne-au încurajat prin cuvintele lor și care ne-au făcut mai conștienți de mandatul pe care îl avem, acela de a transmite Cuvântul lui Dumnezeu într-un mod cât mai accesibil și relevant.

Dacă vrei să afli mai multe despre acest proiect media și cum poți fi parte din el accesează linkul https://alfaomega.tv/proiecte/canal

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.