Alfa Omega în Obiectiv 6 august 2020

Adaugat la :  7.08.2020

La Alfa Omega în obiectiv, în această săptămână, Tudor Pețan împreună cu colega noastră Melanușa Silcău vorbesc despre modul în care de-a lungul timpului Dumnezeu a binecuvântat lucrarea Alfa Omega prin dumneavoastră, parteneri ai lucrării, oameni simpli, biserici sau organizații. Totodata sunt prezentate modalitățile prin care cei care doresc se pot implica financiar în această lucrare. Vă mulțumim tuturor celor care ați binecuvântat Alfa Omega atât financiar cât și prin rugăciunile voastre și ne rugăm ca Domnul să vă răsplătească dărnicia.

Iulian Pelin, pastorul bisericii Râul Vieții din Iași ne spune de ce au ales să sprijine lunar Alfa Omega.

Pastorul bisericii Eclesia din Cluj-Napoca, Virgil Dan ne împărtășește cum vede el Alfa Omega și de ce e important să investești în această lucrare de media creștină.

Resurse recomandate:

Liber de datorii (carte +dvd) – Ray și Shirley Noftsinger

Sărăcie, bogății și avuții – Kriss Vallotton

Ungere divina în afaceri – Ed Silvoso

Adevărul de bază – Dale Yerton

Împărăția secretă – Pat Robertson

Tu, munca ta, națiunea ta – Nate Belkstrom

Biruință la locul de muncă - Nate Belkstrom

Învinge rutina de fiecare zi - Nate Belkstrom

Cărțile pot fi achiziționate în format tipărit accesând linkul https://alfaomega.tv/librarie iar unele se găsesc și în format e-book aici https://alfaomega.tv/librarie/ebooks

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.