Alfa Omega în Obiectiv 13 august 2020

Adaugat la :  13.08.2020

În această săptămână la emisiunea Alfa Omega în Obiectiv, Tudor și Mirela Pețan vorbesc despre dimensiunea slujirii în Alfa Omega și Reteaua de rugăciune pentru România. Este prezentată mai în detaliu emisiunea în direct Calea Adevărul și Viața, difuzată săptămânal în fiecare joi de la ora 20 și categoriile de cereri de rugăciune solicitate de cei care ne urmăresc. Pe parcursul emisiunii sunt și momente de rugăciune pentru cei în nevoie și pentru România. Mirela Pețan ne cheamă să continuăm să ne unim în rugăciune, în unitate, zilnic la ora 21, pentru România și protecția noastră în această vreme.

David Moza, liderul lucrării Ellel România, ne împărtășește modul în care vede el Alfa Omega, colaborarea lui cu această lucrare de media creștină, mai ales în cadrul emisiunii Calea Adevărul și Viața, și importanța ei în viețile celor care urmăresc acest canal.

Dacă doriți să aflați mai multe despre Rețeaua de rugăciune pentru România sau să vă abonați la punctele de rugăciune, prin email sau poștă, accesați linkul: http://prayernet.ro/

Au fost recomandate mai multe resurse care pot fi comandate aici: https://alfaomega.tv/librarie

Rugăciunea de mijlocire – Dutch Sheets

Stăpânins porțile vrăjmașului – Cindy Jacob

Războiul spiritual – Chuck Pierce

Armatele de îngeri – Tim Sheets

Ascultarea vocii lui Dumnezeu astăzi – James W. Goll

Autoritatea de a zdrobi vrăjmașul – Rebecca Greenwood

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.