Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Trailer Realități și Perspective Magazin 17 noiembrie 2020

Adaugat la :  16.11.2020

Marți seara, la orele 20.00, în cadrul REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN, la Alfa Omega Tv vă așteptăm cu un grupaj informativ de la colaboratorii noștri din studioul din Ierusalim al TV7.

Tot atunci vom afla de la TPS că Autoritatea Palestiniană plătește teroriștii care ucid israeliți și că Marina israeliană a recepționat deja prima navă de mare viteză din Germania.

De asemenea, CBN ne informează că Israelul așteaptă rezultatele alegerilor din SUA, iar de la GNA aflăm despre satul Kapembwadin Zambia și vrăjitoria ce exista acolo, despre Timóteo dn Columbia și alegerea pe care a făcut-o pentru viața sa și despre Samaritan’s Purse, care pregătește ajutoare pentru Nagorno Karabach.

În final sunteți invitați să urmăriți Romanian Television Network Chicago cu scurtul lor grupaj de știri.

Așadar, vă invităm marți seara, de la orele 20.00, să fiți alături de noi la REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN!

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.