Depresia la creștini Alina Onea

Adaugat la :  24.08.2020

Unii spun că nu există această expresie, că e o greșeală de exprimare, iar alții se întreabă dacă este normal să apară depresia în viața creștinului. Din păcate, există și expresia, și depresia la creștini. Chiar și noi, oamenii credincioși, trecem prin tot felul de stări, de frici, de experiențe traumatizante, dureri sau pierderi. Cu toate că e greu să recunoaștem, în cele mai multe cazuri avem nevoie de ajutor, de cineva care să ne înțeleagă, să ne asculte.

Biblia ne prezintă exemplele unor oameni care au trecut prin anxietate și depresie. Așadar, și creștinii trec pe acolo, dar nu rămân în starea de zdrobire sufletească, este doar temporară. Împăratul și psalmistul David e un bun exemplu de ieșire din depresie.

Pentru a afla mai multe, urmărește întreg videoclipul.

sidebar facebook

Aplicația mobilă AO