Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Asteptand_Venire_4f0ead2fd935a.jpg
Asteptand revenirea Domnului - Norbert Lieth
Pretul de vanzare cu reducere
25,00 lei
Vezi și selecția noastră de cărți electronice (e-books)

Dragostea - nu exista nimic mai important. Pentru a putea iubi cu adevarat trebuie sa Il lasam pe Domnul Isus Cristos sa locuiasca in inima noastra si sa Ii permitem sa Isi manifeste dragostea prin noi.

Daca in final dragostea are o importanta atat de mare, atunci ar trebui ca in orice circumstanta ea sa ocupe un loc de cinste in inimile noastre, incepand chiar de astazi, si sa ne determine absolut toate actiunile. Daca vrem sa producem o schimbare binecuvantata in semenii nostri, trebuie ca mai intai noi insine sa fim transformati. Pentru a putea iubi cu adevarat trebuie sa il lasam pe Domnul Isus Cristos sa locuiasca in inima noastra si sa ii permitem sa isi manifeste dragostea prin noi. Dumnezeu ne iubeste asa cum suntem, dar ne iubeste prea mult ca sa ne lase asa cum suntem.

Norbert Lieth este membru al bordului de conducere al Misiunii Strigatul de la Miezul Noptii. Lucrarea sa cea mai importanta este proclamarea Cuvantului lui Dumnezeu. Un punct central al mesajului sau este Cuvantul profetic, in care straluceste cu claritate mesajul revenirii Domnului nostru Isus Cristos.

DVD 1

  • Sesiunea 1 - 52 minute
  • Sesiunea 2 - 54 minute

DVD 2

  • Sesiunea 3 - 51 minute
  • Sesiunea 4 - 55 minute

Continut: 2 DVD - uri / 4 sesiuni

Cele mai noi produse

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.