Matur si liber in Hristos ( Neil Anderson )

Matur_si_liber_i_4dd189c3ed6a7.jpg
"Matur sŸi liber in Hristos" oferaƒ pasŸi practici care conduc la o viataƒ de biruintaƒ, in libertatea pe care Hristos a ca˜sŸtigat-o pentru fiecare copil al Saƒu.
Neil Anderson trateazaƒ in aceastaƒ conferintaƒ, importanta cunoasŸterii identitaƒtii noastre in Isus Hristos.

Cu livrare prin Poșta Română - 15,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
45,00 lei
Reducere

Descriere

Neil Anderson a crescut la o ferma din Minnesota, a slujit vreme de 4 ani in marina SUA, apoi a lucrat ca inginer in industria aeronautica, inainte de-a fi chemat sa se dedice exclusiv lucrarii crestine. Simtind chemarea pentru a-L sluji pe Dumnezeu, Neil a inceput sa slujeasca ca pastor pentru studenti, intr-un campus, iar in biserica locala a slujit ca pastor de tineret, pastor pentru studentii de la colegiu, pastor asociat si pastor senior.

Matur si liber in Hristos ofera pasi practici care conduc la o viata de biruinta, in libertatea pe care Hristos a castigat-o pentru fiecare copil al Sau.
Neil Anderson trateaza in aceasta conferinta, importanta cunoasterii identitatii noastre in Isus Hristos.

Printre temele abordate care au fost discutate la aceasta conferinta se numara:
- Indentitatea in Hristos
- Ce este sfintenia si obsesile pacatoase
- Libertatea oferita de Hristos

DVD 1

  • Sesiunea 1 - 83 minute
  • Sesiunea 2 - 74 minute

DVD 2

  • Sesiunea 3 - 56 minute
  • Sesiunea 4 - 70 minute

DVD 3

  • Sesiunea 5 - 56 minute
  • Sesiunea 6 - 54 minute
  • Sesiunea 7 - 74 minute

DVD 4

  • Sesiunea 8 - 88 minute
  • Sesiunea 9 - 66 minute

Continut: 5 DVD-uri / 9 sesiuni

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.