Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Eliberand_captiv_503643b48f7d9.jpg
Eliberand captivii - Marjorie Cole
Pret
Pretul de vanzare cu reducere
20,00 lei
Vezi și selecția noastră de cărți electronice (e-books)

Aceasta carte va ofera informatii care sa va ajute sa deveniti mai constienti de lucrurile care sunt considerate importante in cautarea libertatii si a vietii din belsug.

Aceasta carte va ofera informatii care sa va ajute sa deveniti mai constienti de lucrurile care sunt considerate importante in cautarea libertatii si a vietii din belsug.

Din introducere:

Vă mărturisim interesul nostru profund în vindecarea dumneavoastră, dar vă reamintim că acest manual nu intenţionează a fi un substitut pentru propria voastră căutare a voinţei lui Dumnezeu sau pentru recomandările pastorilor şi ale medicilor. Noi ne aflăm aici pentru a vă oferi informaţii care să vă ajute să deveniţi mai conştienţi de lucrurile pe care noi le considerăm importante în căutarea libertăţii şi a vieţii din belşug.

Autoarea şi instructorii manualului Eliberând Captivii nu vor fi făcuţi responsabili pentru rezultatele tehnicilor sau serviciilor oferite sau menţionate în această carte şi dezmint orice tendinţă în legătură cu împlinirea aşteptărilor voastre cu privire la informaţiile sau mărturiile conţinute în manual. De asemenea, autoarea şi instructorii nu sunt responsabili pentru pagubele, pierderile sau cheltuielile personale sau de proprietate care pot apare ca urmare a practicilor, a aplicaţiilor procedurilor sau tehnicilor descrise în manualul Eliberând Captivii.

Eliberarea şi vindecarea interioară sunt o formă de artă mult asemănătoare scenografiei sau picturii. Există structuri şi principii elementare care pot fi predate şi care se pot învăţa, dar materialul, esenţa povestirii sau a tabloului vă aparţine vouă. Eu vă pot învăţa câte ceva despre cum se pictează un tablou sau despre cum se scrie o carte. Eu pot identifica o informaţie general acceptată, despre cum se pictează fundalul înaintea prim-planului, sau pot plasa eroul în lumea sa obişnuită, dar nu pot nara eu povestirea şi nu pot picta eu tabloul.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Cele mai noi produse

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.