Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Realități și Perspective MAGAZIN 16 iunie 2020

Vă prezentăm grupajul de știri realizat de colaboratorii noștri de la studioul din Ierusalim al televiziunii finlandeze TV7.

2. În continuare veți urmări câteva informații preluate de la Global News Alliance.

I. Creștinii din Virginia se unesc pentru a anula „blestemul comerțului cu sclavi”. Protestatari din toată țara au cerut să se facă dreptate în justiție după moartea lui George Floyd, aflat in custodia poliției din Minneapolis. In Norfolk Virginia, creștini din mai multe denominații și-au ridicat și ei glasul pentru a sprijinii nevoia de schimbăre.

3. Vă invităm acum să urmăriți un grupaj de știri realizate de TPS.

I. Conform TPS, ministerul israelian de externe declară că planul de pace al lui Trump „va fi implementat în mod responsabil”. Ministrul de externe Gabi Ashkenazi s-a întâlnit miercuri la Ierusalim cu omologul său german, ministrul de externe Heiko Maas, pentru a discuta perspectivele planului israelian de a impune suveranitatea sa asupra unor părți din Iudeea și Samaria, așa cum este stipulat în planul de pace al S.U.A.

II. Autoritatea palestiniană a primit multe „mesaje dezamăgitoare” din partea mai multor țări europene în urma anunțului făcut de către șeful Autorității Palestiniene, Mahmoud Abbas potrivit căruia, toate acordurile cu Israelul se suspendă, a declarant pentru TPS un oficial din Ramallah.

III. Forțele israeliene au urmărit și arestat teroristul arab care l-a ucis pe soldatul IDF Amit Ben Yigal la începutul lunii trecute. Conform TPS, Agenția de Securitate din Israel, Shin Bet, a declarat duminică seara că l-a arestat pe Nazmi Abu Baker, de 49 de ani, din satul Yabed.

4. Assist New Service informează în legatură cu un nou curs dezvoltat pentru a ajuta oamenii să facă față suferinței cauzate de pandemia de coronavirus. Societatea Biblică Wycliff, ce prezintă acest curs, este cea care a coordonat echipa specializată în domeniul vindecării traumelor.

5. In final, grupajul de știri și informații din actualitatea internațională, realizat de colegii noștri români de la Romanian Television Network Chicago.

Ați urmărit ediția din această săptămână a emisiuni Realități și Perspective MAGAZIN.

Sunt Codruța Burghelea, pe săptămâna viitoare. Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Dacă vrei să fii la curent cu ultimele știri și reportaje creștine, urmărește noua pagină de FACEBOOK StirileAlfaOmega!

Alte știri aici: https://alfaomega.tv/stiri

Unde ne mai poți vedea:

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

-pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.