Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Rugăciune în unitate pentru România - Alba Iulia - 1 decembrie 2020

1 Decembrie 2020, în direct de la Alba Iulia. Vă chemăm să ne rugăm împreună pentru binecuvântarea țării, pentru unitate și protecție.

Ca ambasadori ai Împărăției Domnului, ca și voci ale Domnului pentru această vreme, rostim această declarație, împreună cu voi toți cei ce o auziți și sunteți în acord cu ea:

Declarația de la Alba Iulia- 1 decembrie 2020

1. Declarăm azi, în acest 1 Decembrie 2020 că venim cu smerenie înaintea Tatălui Ceresc și ne cerem iertare, în Numele și prin jertfa lui Isus Hristos, pentru că noi și părinții noștri am păcătuit. Declarăm că vrem să ne întoarcem de la căile noastre rele, de la păcatele noastre, că vrem să ne întoarcem la Dumnezeu și de El să ascultăm!

2. Declarăm că Isus Hristos este Domnul României, Mântuitorul și Izbăvitorul nostru.
Declarăm ca Isus Hristos este Calea, Adevărul și Viața și nimeni nu vine la Tatăl decât prin El

3. Declarăm România închinată Domnului Isus Hristos, singurul Nume prin care este mântuire. Căci este scris: oricine va chema Numele Domnului va fi mântuit!

4. Declarăm Biblia drept Constituția spirituală a României și Crezul creștin drept actul nostru de identitate

5. Recunoaștem Harul lui Dumnezeu și bunătatea Lui față de români și România pe tot parcursul istoriei noastre de 2000 de ani.
- Recunoaștem că El ne-a creat și ne-a ținut vii ca neam românesc, ne-a ținut vie limba și a pus în noi dorul după Dumnezeu!
- Recunoaștem că El ne-a păstrat pe teritoriul pe care ni l-a dat să-l locuim- țara noastră, România
- El a fost cu noi prin toate văile istoriei noastre și ne-a ajutat să trecem prin mari furtuni și pericole. Recunoaștem acum, în acest an de îndurare, că dacă n-ar fi fost Domnul de partea noastră, de mult am fi fost doar istorie.
-​ MULȚUMIM din inimă, Doamne , pentru țara noastră și pentru libertatea dată. MULȚUMIM că până aici ai fost cu noi și declarăm că nu vrem să mergem mai departe fără Tine! MULȚUMIM ca ești bun și plin de îndurare cu poporul român și cu România, că, în bunătatea Ta, Tu nu ți-ai întors Fața de la noi și țara noastra.
- Recunoaștem că despărțiți de Hristos nu putem face nimic, ca doar prin EL avem Viața, Lumina, Pacea, Dreptatea și biruința.

6. Declarăm azi că vrem revărsarea puterii Duhului Sfânt peste țara noastră, ca noi toți să primim revelația lui Hristos, Fiul lui Dumnezeu, Mântuitorul nostru și să fim schimbați, mântuiți, uniți prin puterea lui Dumnezeu.

7. În autoritatea primită prin Isus Hristos, DESCHIDEM azi PORȚILE ROMÂNIEI, de aici, din Alba Iulia, capitala UNITAȚII neamului și a întregirii țării pentru ca Împărăția lui Dumnezeu și Voia Sa să vină pe pamânt, în România, precum este în ceruri.

​Spunem: VINO, DOAMNE ISUSE în ROMÂNIA, ca Domn și Mântuitor al neamului românesc!

Doamne ajuta-ne!

Alfa Omega TV și Rețeaua de rugăciune pentru România.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.