Rugăciune       TV LIVE                 

IULIE 2020 | Punctele de rugăciune | Puterea rugăciunii 9.15

În luna iulie continuăm să ne rugăm împreună pentru populația României și pentru Biserica Domnului din țara noastră. Vă încurajăm să mijlocim în fiecare seară, de la 21:00, și să postim în zilele de vineri pentru națiunea în care Dumnezeu a hotărât să ne naștem.

Domnul RĂSPUNDE LA RUGĂCIUNI! Să-L lăudăm, să-I mulțumim pentru ÎNDURAREA LUI față de România!

Să-I mulțumim Domnului pentru faptul că nu au fost așa multe morți în țara noastră, că epidemia nu ne-a afectat așa cum se așteptau autoritățile, că există hrană în țară, că oamenii au acces la cele necesare traiului - este un răspuns al Domnului la rugăciune.

Să CONTINUĂM în această bătălie! Mai mult decât în vremea izolării, trebuie să ne rugăm pentru Biserică și țară!

Am perceput că Domnul spune: NU v-ați APROPIAT DESTUL, adică suntem ÎNCĂ NEPREGĂTIȚI pentru ce va urma...Și vor fi noi valuri de încercare. Să strângem ulei în candele, să ne apropiem de Domnul cât mai avem Har!

Să nu ne punem încrederea în internet - că vom avea predici, învățături PLINE DE ADEVĂR ȘI UNGERE oricând...

Să nu ne punem încrederea în părtășia, în comunicarea prin internet (WhatsApp, messenger)...poate fi controlată/tăiată oricând.

Să pregătim provizii în casele noastre - Scriptura, cărți, resurse digitale accesibile fără internet (DVD-uri, CD-uri). Să pregătim relațiile cu frații - cu care să ne putem întâlni în casele noastre.

 1. Biserica Domnului din România: TREZIRE și PREGĂTIRE!

 • Să cerem FOCUL Duhului Sfânt - ca la Rusalii - peste Biserica Domnului din România! FOCUL Duhului Sfânt- să ne purifice inimile, relațiile, motivațiile, gândirea, INTEGRITATE în trăire și vorbire. ESTE VREMEA FOCULUI CARE SĂREAZĂ JERTFA. ESTE VREMEA SFINȚIRII, A PREGĂTIRII PENTRU ÎNTÂLNIREA CU DOMNUL.

 • Revelația vremurilor în care suntem, pregătirea creștinilor pentru vremurile care urmează. NU MAI ESTE MULT TIMP PÂNĂ VINE DOMNUL!! E NEVOIE DE STRATEGII NOI, SĂ NU MAI FIM SURPRINȘI NEPREGĂTIȚI- individual, ca familii, ca biserici. E un timp de har - să nu-l irosim, ci să ne pregătim!... prin POCĂINȚĂ profundă, IERTARE și RELAȚII restaurate, post, rugăciune, călăuzirea Duhului Sfânt, modificări în modul de acțiune, de operare, chibzuință în investiții. Să cerem de la Domnul strategiile Lui, să împlinim rapid lucrurile pe care ni le va arăta, să ascultăm imediat de Domnul! Factorul TIMP este esențial!

 • Întoarcere la dragostea dintâi, la Cuvânt, la rugăciune, la laudă pentru Domnul, și fiecare să audă vocea Domnului! Ne rugăm pentru revelație, credință, pentru frica de Domnul, pentru creativitate, înțelepciune

 • Umblare în pocăință, în adevăr, dreptate, curaj, smerenie, sfințenie, o cercetare profundă. Smerire și rededicare. Alinierea vieților la standardul Cuvântului lui Dumnezeu, desprinderea inimilor de valorile lumii acesteia, sfințirea inimilor și vorbirii noastre (Apocalipsa 12:11) și Matei 10:16.

 • Unitate - între creștini. Strângerea rândurilor pentru creștini. Să ne rugăm împotriva dezbinărilor, a trădărilor, a fragmentărilor pe care cel rău le aduce în biserici.

 • Lucrarea în putere a Duhului Sfânt prin Biserică, prin semne și minuni, pentru activarea lucrării darurilor spirituale în poporul Domnului. Să cerem revelație și putere pentru Biserica Domnului (Ef 1:17-21; Ef. 3:16-21).

 • Creștere în credință, maturizare spirituală, plinătatea Duhului Sfânt în viețile creștinilor.

 • Perseverență (anduranță), fermitate, statornicie în credință, în încredere în Domnul - mai ales în încercări

 • Loialitate față de Domnul și în relații. Ne rugăm împotriva spiritului de lipsă de loialitate (din frică, compromis.) Să ne împotrivim oricărui spirit de trădare (lepădare de credință, trădarea fraților)!

 • Trezirea noastră și ridicarea în a fi împlinitori ai Marii Trimiteri! E vremea să lucrăm cât este zi - vine noaptea când nimeni nu va mai putea lucra (Ioan 9:4).

 • Relații restaurate, dumnezeiești, în familii, în biserici, între biserici.

 • Familii - restaurarea rugăciunii în familii, relații restaurate între părinți-copii, între soți; Mântuire în familii. Protecția familiilor, a copiilor.

 • Nivelul de confruntare cu puterile întunericului crește. Este vitală cunoașterea identității în Hristos și unitatea - în familii, în biserici, între biserici. Ne rugăm pentru DISCERNĂMÂNT, ca fiecare să primească revelația atacurilor spirituale care îi afectează pe ei, familiile lor, Biserica, și să se ridice la luptă, în Numele Domnului Isus!

 • Ne rugăm împotriva descurajarii, a confuziei, a fricii de viitor, a dezbinărilor, a duhurilor de ceartă, de separare, de divorț, de judecată, de condamnare, de acuzare, de bârfă, de trădare, forme de compromis.

 • Ne rugăm pentru eliberarea creștinilor de toate blocajele care i-au ținut pe loc, pentru eliberarea de CONFUZIE, de frică, necredință, de religiozitate, mândrie, duplicitate, corupție, lăcomie, necurăție.

 1. România (rugăciune în fiecare seară la ora 21 și în fiecare zi de vineri - post și rugăciune pentru țară. (Ioel 2:1, 15)

 • Chemăm Numele Domnului peste România și populația ei, chemăm pe Domnul Isus ca DOMN și IZBĂVITOR al României (Psalmul 24:7-10). Ne rugăm… Tată vie Împărăția TA, facă-se Voia TA, precum în cer, așa și pe pământ – în România. Să cerem viață, binecuvântare, protecție, propășire peste țară. (Num. 6:24-26, Ps. 91).

 • Continuăm să ne pocăim de păcatele care se comit pe teritoriul țării: să cerem iertare pentru fărădelegile care se comit în țară, noi, poporul Domnului (2 Cronici 7:14). Să ne rugăm pentru îndurarea Domnului pentru țara noastră, pentru HAR, pentru vindecarea țării.

 • Ne rugăm pentru o revărsare covârșitoare a puterii Duhului Sfânt, pentru ruperea oricăror forme de orbire spirituală, și românii să se întoarcă masiv la Dumnezeu, recunoscându-L pe Isus ca Domn și Mântuitor.

 • Alinierea României în acord cu planurile lui Dumnezeu, intrarea în destinul și chemarea pe care o are Domnul pentru România, împlinirea promisiunilor Domnului pentru România.

 • Ne rugăm stăruitor pentru STABILITATEA, PACEA și PROTECȚIA ȚĂRII ȘI A POPULAȚIEI. Să cerem protecția Domnului peste România de atacurile întunericului - a duhurilor anticristice, de război, de violență, de islam, tensiuni sociale, și să cerem ca Dumnezeu să trimită oștile Lui de îngeri în ajutorul României.

 • Declarăm dreptatea și înțelepciunea lui Dumnezeu peste toate structurile de conducere din țară. Să ne rugăm Domnului pentru dezrădăcinarea corupției, expunerea liderilor corupți și neloiali țării și schimbarea lor. Ne rugăm ca planuri rele și lucruri care se fac în ascuns împotriva populației și țării - să fie date pe față și anihilate! Ne rugăm pentru anihilarea structurilor ascunse de putere, care periclitează integritatea țării și siguranța națională. Să ne rugăm pentru anihilarea rețelelor de trafic de persoane, de arme, de droguri, pentru destructurarea organizațiilor ostile României.

 • OPRIREA RĂSPÂNDIRII VIRUSULUI Covid 19, STINGEREA PANDEMIEI, SĂNĂTATEA POPULAȚIEI, VINDECAREA CELOR BOLNAVI, PROTECȚIE PESTE CADRELE medicale.

 • PROTECȚIE DE CONFUZIE, DE FRICĂ, de deznădejde, de măsuri abuzive, de restricționări ale libertăților de expresie, de forme de manipulare și control.

 • Păstrarea LIBERTĂȚII DE EXPRIMARE A CREDINȚEI CREȘTINE; pentru ca LIBERTĂȚILE fundamentale ale oamenilor în România să nu fie restrânse.

 • COPIII și tinerii ȚĂRII - pentru vindecare de traumele provocate de pandemie și izolare - anxietate, frică, nesiguranță; OPRIREA EDUCAȚIEI NEBIBLICE DIN ȘCOLI (educația PERVERTITĂ)

 • OPRIREA valului de urâciuni care caută să inunde țara. Oprirea legilor care permit educația sexuală a copiilor în forme pervertite, care aduc pervertirile ca normalitate!

 • AUTORITĂȚILE din România - călăuzirea Domnului, consilieri cu frică de Domnul, prioritățile țării în relații internaționale, integritate; PROTECȚIE FAȚĂ DE ABUZURI DE PUTERE ÎN ROMÂNIA;

 • IZBĂVIREA DE COLAPS ECONOMIC; PLANURI INSPIRATE DE DOMNUL DE REPORNIRE A ECONOMIEI; investiții bune; RESURSE; INVENȚII și INOVAȚII benefice țării; CREATIVITATE în dezvoltarea economică

 • LOCURI DE MUNCĂ; înțelepciune și chibzuință în investiții, în folosirea resurselor. OPRIREA EXODULUI POPULAȚIEI din România și întoarcerea românilor acasă

 • Dezvoltarea AGRICULTURII, A INDUSTRIEI în România, MĂSURI FISCALE care să ajute investitorii români. OPRIREA FORMELOR DE JAF DIN BOGĂȚIILE ȚĂRII – zăcăminte, păduri, ape; SIGURANȚA ENERGETICĂ a României

 • OPRIREA SPIRITULUI DE VIOLENȚĂ din comunități, din familii. PROTECȚIE FAȚĂ DE MANIPULĂRI CARE ÎNDEAMNĂ LA VIOLENȚE.

 • Protecția de molime, fenomene meteo extreme, cutremure mari, invazii de dăunători, atacuri ale animalelor sălbatice. Să cerem binecuvântarea recoltelor și a crescătoriilor de animale - să fie hrană în țară!

 • Protecție și consolidare pentru BARAJE, PODURI MARI, principalele CĂI FERATE, drumuri importante; AUTOSTRĂZI - să fie construite rapid

 1. Israel – Să ne rugăm pentru protecția țării și a populației, pentru pacea și integritatea Ierusalimului, pentru mântuirea locuitorilor prin recunoașterea lui Isus Hristos - Mesia pe care-L așteaptă. Să ne rugăm pentru liderii țării! Să ne rugăm pentru TIMPUL Domnului în desfășurarea evenimentelor din Orientul Mijlociu!

Domnul să binecuvânteze România și Israelul! MARANATA!

Urmăriți și pagina de Facebook, veți primi notificări privind chemări la rugăciune, articole despre viața spirituală, știri despre evenimentele din lume analizate din perspectivă biblică: https://www.facebook.com/pg/reteauaderugaciunepentruromania/posts/?ref=page_internal

Edițiile anterioare, precum și alte resurse vă așteaptă aici: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/romania-puls-spiritual

Canalul TV poate fi vizionat 24/7 și este unul dintre cele mai vizionate de români. Uită-te și tu. Dacă nu ai televizor, ne găsești online: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

Vrei să fii parte din lărgirea Împărăției și vestirea întoarcerii Domnului? Lucrează împreună cu noi: https://alfaomega.tv/donatii

1409 accesări

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.