Rugăciune       TV LIVE                 

Meditație - Mila deplină a lui Dumnezeu

Meditație - Mila deplină a lui Dumnezeu

  Devoțional

În relatarea despre Sodoma și Gomora, răutatea și ticăloșia stăpâneau, fapt în care Dumnezeu nu Își găsea plăcerea. El a trimis doi îngeri în Sodoma să îl avertizeze pe Lot, nepotul lui Avraam, privind distrugerea care urma să vină. Lot era un om neprihănit (vezi Geneza 18:19) care trăia în acest oraș plin de răutate, iar Dumnezeu voia să-l avertizeze de apropiata nimicire a Sodomei, astfel încât să poată scăpa, împreună cu familia sa.

Lot zăbovea să iasă din cetate, de aceea îngerii i-au luat de mână literalmente pe el și familia sa și i-au dus departe de distrugere. „…căci Domnul voia să-l cruţe; l-au scos şi l-au lăsat afară din cetate” (Geneza 19:16). Este important de observat faptul că, deși Lot era neprihănit și Dumnezeu a văzut ceva de preț în el, totuși acesta a fost salvat datorită milei Tatălui.

În biserica de azi sunt oameni neprihăniți, care Îl slujesc pe Dumnezeu și trăiesc vieți morale. Totuși, ei au fost salvați doar datorită sângelui lui Isus Hristos și nu datorită vreunui lucru bun sau vreunei purtări morale pe care Domnul le-a văzut în ei. Gândește-te la momentul când ai fost mântuit; Duhul lui Dumnezeu te-a luat de mână, te-a scos din păcatele tale și te-a dus departe de răutate și răzvrătire. Te-a scăpat de judecată - te-a scos afară din Sodoma și te-a dus departe de nimicire.

Vorbim de păcatele groaznice ale Sodomei, dar privind în jur, la lumea de astăzi, vedem cum păcatele societății noastre se înalță până la cer. Senzualitatea, imoralitatea și răutatea devin din ce în ce mai expuse și nestăpânite, încât ajung la un punct de neimaginat. Cum se face că nu am fost cuprinși de astfel de lucruri? Cum de nu am fost ademeniți în această prăbușire morală?

Vă spun eu, este doar datorită milei absolute a lui Dumnezeu! „Dar Tu, Doamne, Tu eşti un Dumnezeu îndurător şi milostiv, îndelung răbdător şi bogat în bunătate şi în credincioşie” (Psalmul 86:15).

Preaiubiților, căutați Cuvântul lui Dumnezeu și credeți tot ceea ce El a spus privind îndurarea Sa față de voi.

David Wilkerson © 2020 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

573 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.