Devoțional - Este Dumnezeu mânios pe tine?

Devoțional - Este Dumnezeu mânios pe tine?

  Devoțional

„Căci Domnul pedepseşte pe cine-l iubeşte şi bate cu nuiaua pe orice fiu pe care-l primeşte.” Suferiţi pedeapsa: Dumnezeu Se poartă cu voi ca şi cu nişte fii. Căci care este fiul pe care nu-l pedepseşte tatăl?” (Evrei 12:6-7).

Niciodată nu ești iubit mai mult decât atunci când ești disciplinat sau corectat de către Domnul. De fapt, întregul proces de disciplinare este legat în întregime de dorința lui Dumnezeu pentru tine. Totul are menirea de a te scufunda în cunoașterea și slava Lui Însuși. Și adu-ți aminte, Dumnezeu nu pedepsește pe copiii Săi cu mânie.

Totuși, nu vă înșelați. Biblia numește aceste momente de disciplină dureroase. În niciun caz nu sunt pline de bucurie. „Este adevărat că orice pedeapsă, deocamdată pare o pricină de întristare, şi nu de bucurie” (Evrei 12:11). Cu toate acestea, ne spune: „dar mai pe urmă aduce celor ce au trecut prin şcoala ei roada dătătoare de pace a neprihănirii” (același verset).

De-a lungul anilor, a trebuit să sting multe din săgețile și minciunile lui Satana, însă azi proclam cu o mare îndrăzneală: „Dumnezeu nu este mânios pe mine. Și, dragă urmaș al lui Isus, El nu este mânios nici pe tine. De aceea, stinge orice îți spune diavolul pentru a încerca să te convingă să crezi contrariul!”

Aceasta este victoria crucii: pacea cu Dumnezeu și însăși pacea lui Dumnezeu. 

David Wilkerson  © 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

780 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.