Devoțional - Victorie prin mijloacele lui Dumnezeu

Devoțional - Victorie prin mijloacele lui Dumnezeu

  Devoțional

„Şi învăţătura şi propovăduirea mea nu stăteau în vorbirile înduplecătoare ale înţelepciunii, ci într-o dovadă dată de Duhul şi de putere, pentru ca credinţa voastră să fie întemeiată nu pe înţelepciunea oamenilor, ci pe puterea lui Dumnezeu.” (1 Corinteni 2: 4-5). Pavel nu a fost un om slab de fire; de fapt, era lider peste alți lideri. El a declarat chiar odată cu privire la faptele Legii, că era fără vină (vezi Filipeni 3: 6).

Nu aș vrea să ascult un predicator care nu are mărturie personală despre puterea miraculoasă a lui Dumnezeu la lucru în viața sa. Pavel era cineva pe care să-l poți privi și să spui: „Există o putere care îmi atinge inima, despre care știu că nu poate veni din acest vas fizic. Trebuie să fie de la Duhul Sfânt care lucrează în interiorul celui care îmi vorbește. Doamne, lasă ca aceasta să fie partea mea în zilele următoare!”

Când o nouă generație de israeliți urma să intre și să cucerească Țara Făgăduinței pe care alții o pierduseră prin necredința lor, aceștia au mers cu instrucțiunea pe care Dumnezeu i-a dat-o lui Iosua: „Iată, dau în mâinile tale Ierihonul şi pe împăratul lui, pe vitejii lui ostaşi.” (Iosua 6:2).

Ești tentat să te gândești la toate lucrurile cu care te lupți? Începe să te gândești, în schimb, la toate lucrurile pe care Dumnezeu deja le-a făcut. Vocile negative care nu te provoacă spre credință te vor conduce la moarte într-o pustie spirituală. Meditați la Cuvântul Său astăzi și aveți încredere în El!

Carter Conlon s-a alăturat personalului pastoral al Times Square Church în 1994, la invitația pastorului fondator, David Wilkerson, și a fost numit pastor senior în 2001.

Carter Conlon © 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

748 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.