Devoțional - Ești distras în închinare?

Devoțional - Ești distras în închinare?

  Devoțional

Vreau să vă vorbesc despre distrageri mentale în timpul rugăciunii și închinarea abandonată - în special în Casa lui Dumnezeu. Isus i-a numit pe oamenii care veneau în prezența Sa rostind cuvinte de laudă, dar ale căror minți și inimi erau preocupate cu alte lucruri - ipocriți. El le-a vorbit direct, spunând: „Îmi dai gura și buzele tale - dar mintea ta este în altă parte. Inima ta nu este deloc lângă Mine!”

Dar tu? Cel mai probabil, ești prezent în Casa lui Dumnezeu timp de o oră în fiecare săptămână. Deci, trupul tău este în Biserică - dar unde îți este mintea? Gura ta spune: „Mă închin ție, Doamne!” - dar este inima ta la o mie de mile distanță? Unde te duc gândurile în timpul închinării și al laudelor?

Nu este un lucru ușor să intri în Casa lui Dumnezeu pentru a te închina Lui! „Moise a zis lui Aaron: „Aceasta este ce a spus Domnul când a zis: „Voi fi sfinţit de cei ce se apropie de Mine şi voi fi proslăvit în faţa întregului popor” (Leviticul 10: 3). Dumnezeu îi spusese lui Moise: „Nu voi fi tratat ca o persoană obișnuită! Dacă veți intra în prezența Mea, trebuie să veniți înaintea mea sfinți! Toți cei care se apropie de sfințenia Mea trebuie să facă acest lucru cu atenție și grijă - datorită gloriei și măreției Mele.”

Nu trebuie să rostim nimic în prezența Domnului fără ca inima și sufletul nostru să fie implicate. Isus poruncește: „Dumnezeu este Duh, iar cei care se închină Lui trebuie să se închine în duh și adevăr!” (Ioan 4:24).

Casa lui Dumnezeu este o casă de închinare. Când intrăm, trebuie să lăsăm deoparte toate cele firești și să strigăm: „Doamne, nu sunt cum ar trebui să fiu, dar Te iubesc! Pune un zid de foc în jurul gândurilor mele și lasă-mă să aduc o jertfă de laudă concentrată și din toată inima!"

Dumnezeu te iubește și El cunoaște puterea pe care închinarea pură o eliberează în duhul tău. Te face mai puternic decât un leu și mai mare decât un uriaș, aruncând în jos fiecare zid și fortăreață care vine împotriva ta. Aleluia!

David Wilkerson © 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

721 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.