Rugăciune       TV LIVE                 

Devoțional - Desfătarea în Dumnezeu

Devoțional - Desfătarea în Dumnezeu

  Devoțional

Rugăciunea care Îi face plăcere lui Dumnezeu este foarte simplă și ușor de înțeles. Ucenicii I‑au spus lui Isus: „Doamne, învață-ne să ne rugăm!” (Luca 11:1). Această cerere reflectă o dorință sinceră de a învăța să ne rugăm într-un mod care Îi este plăcut Domnului.

Mulți creștini se roagă doar dintr-un sentiment de obligație, dar rugăciunea nu este pentru propria noastră bunăstare sau alinare, ci pentru desfătarea Domnului nostru. Dumnezeu le spune ucenicilor Săi: „Când vă rugaţi, să nu bolborosiţi aceleaşi vorbe, ca păgânii, cărora li se pare că, dacă spun o mulţime de vorbe, vor fi ascultaţi. Să nu vă asemănaţi cu ei; căci Tatăl vostru ştie de ce aveţi trebuinţă, mai înainte ca să-I cereţi voi.” (Matei 6: 7-8). Cu alte cuvinte: „Când vii în prezența Mea, concentrează-ți atenția asupra părtășiei cu Mine – să Mă poți cunoaște”.

Prea mare parte din timpul nostru de rugăciune este petrecut cerându-I lui Dumnezeu o slujbă mai bună, un bonus, mâncare, haine și alte necesități. Dar Tatăl nostru ne-a pus deja la dispoziție nevoile noastre zilnice: „Nu vă îngrijorați pentru viața voastră, ce veți mânca sau ce veți bea; nici despre trupul vostru, cu ce vă veți îmbrăca!” (Matei 6:25).

Biblia spune: „Domnul să-ți fie desfătarea și El va împlini toate dorințele tale” (Psalmul 37:4). Desfătarea în Domnul nu înseamnă, pur și simplu, să fii fericit în prezența Lui; înseamnă, de asemenea, posibilitatea de a spune: „Tânjesc să fiu alături de El, pentru că toate celelalte lucruri mă lasă gol și neîmplinit! Numai Isus poate atinge nevoile mele cele mai profunde!”

A veni la Domnul cu încântare nu înseamnă că nu putem veni la El în perioade de tristețe și durere. În asemenea perioade preferăm să fim alături de El mai presus de orice. Am fost creați pentru a avea părtășie cu El, chiar și în vremurile noastre cele mai grele.

Îți place să fii cu El? Îl preferi pe El mai presus de orice? Roagă-L pe Dumnezeu să-ți dea o inimă care să tânjească după prezența Lui! Și apoi ascultă cu atenție glasul Duhului Său Sfânt în timpul perioadelor de comuniune cu El. El îți va dezvălui Cuvântul Său în moduri noi, în timp ce te învață să te rogi.

David Wilkerson © 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

1278 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.