Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Ce inseamna sa ai o conceptie despre lume si viata crestina - Adiel Bunescu, pastor, Bucuresti

Cu totii avem o perspectiva asupra lumii si vietii, indiferent daca suntem coonstienti de ea sau nu. Nu exista nici un dubiu in aceasta privinta. Problema se pune in faptul daca perspectiva noastra a lumii si vietii este slefuita, definita de adevarurile lui Dumnezeu sau de adevaruri alternative.

Pentru un urmas al lui Isus este esential sa aiba o perspectiva crestina asupra lumii si vietii, altfel nu cred ca poti trai o viata intreaga sub domnia lui Hristos.

Cred ca o perspectiva crestina asupra lumii si vietii este legata de Hristos peste intreaga viata si cu implicatiile Evangheliei in toate sferele vietii mele si apoi ale societatii umane. Eu cred ca este esential si ca nu putem trai o viata consecventa din punct de vedere intelectual, practic, daca in spatele ei nu sta o perspectiva coerenta asupra lumii si vietii. Aceasta inseamna un set de raspunsuri la intrebari fundamentale de genul: De unde venim? Unde ne ducem? De ce suntem aici? Ce este bine si ce este rau? Ce este corect si moral? In acest mod, aceste elemente ne dau un cadru de referinta pentru toate celelalte intrebari si raspunsuri daca pe baza acestui cadru de referinta iau mai apoi decizii. Ce fac la sscoala? Copiez sau nu copiez? Conteaza ce e bine si ce e rau, conteaza cine spune ce este bine si ce este rau.

De asemenea este important si care este sursa mea de valoare, de discernere a ceea ce este bine si rau. Foarte multe decizii sunt afectate de acest cadru de referinta cu care operam (constient sau inconstient). Atunci, cred ca e important pentru noi ca si urmasi ai lui Isus sa cautam raspunsuri la aceste intrebari. De asemenea sa cautam sa aducem viata noastra in armonie cu raspunsurile pe care le gasim in Cuvantul lui Dumnezeu, sa cautam care este revelatia lui Dumnezeu.

Ce inseamna sa ai o conceptie despre lume si viata crestina - Adiel Bunescu, pastor, Bucuresti. Mai multe informatii: http://alfaomega.tv/crestinulsisocietatea/alte-religii-filosofii

Alfa Omega TVSusține publicarea materialelor creștine

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să citiți mai multe articole de acest gen, dați click aici pentru a afla despre modalitățile prin care ne puteți ajuta. Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni cu mesajul Evangheliei, dar nu putem face aceasta fără ajutorul vostru! Ajutați-ne financiar să continuăm!

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.